Zaterdag 2 oktober 2021 is vol frisse moed de nieuwe datum definitief. IJs en wederdiendende hopen we de achtste  Willem IV rally weer te kunnen rijden. Zoals zo veel evenementen afwezig waren het afgelopen jaar waren ook wij de dupe van Covid-19.

Hoofdsponser

Net zoals alle vorige edities zal de opbrengst van deze rallydag volledig ten goede komen aan het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam. Hier wordt een slaapplaats geboden aan ouders waarvan de kinderen opgenomen zijn in het Sophia Kinderziekenhuis. Ouders die in tijden dat hun kinderen extra kwetsbaar zijn graag dicht bij hen willen zijn. Het Ronald Mc Donald Huis Sophia Rotterdam (RMDHS Rotterdam) is letterlijk op de hoek van van het Sopia Kinderziekenhuis dus als er ’s nachts complicaties zijn dan kunnen ouders vanuit het “Huis” snel bij hun kinderen zijn.

Het RMDHS Rotterdam is volledig self supporting en krijgt geen subsidies van de overheid. Ze zijn dan ook aangewezen op organisaties die voor dit doel acties op touw zetten om hen te suporten.

 

De ervaring die wij de vorige 7 edities hebben gehad zijn geheel gebasserd op goed weer. Natuurlijk hopen we dit jaar de combinatie van sportief (rally), ontspannen (gezamenlijk diner met veiling) en  nuttig (opbrengst) te bewerkstelligen. Tot op heden hebben we zo’n € 60.000,- aan het “Huis” (RMDHS Rotterdam kunnen schenken en we weten dat het daar bijzonder goed terecht komt.

 

Graag tot ziens op de rally op 2 oktober.

Wilt u ook deelnemen vraag dan een inschrijfforumlier aan via info@willemivrally.nl